rongo
Rongorongo

I uru a Hyasen Biotech ki MEDICA 2022 i Düsseldorf, Tiamana

I tutuki pai a MEDICA 2022 i Düsseldorf i te marama o Noema 14-17, 2022. Neke atu i te 80,000 nga manuhiri mai i nga momo waahanga o te umanga hauora o te ao i tae mai ki te whakaatu i o raatau whanaketanga hou.Ko o raatau hua me o ratonga e kapi ana i nga tātaritanga rapoi, te taatai ​​haumanu, te immunodiagnostics, te tātaritanga koiora, te taputapu taiwhanga / taputapu, te tātaritanga microbiological, te tuku / pau, rauemi mata, POCT…

I uru a Hyasen Biotech ki Medica.I te wa o te whakaaturanga, i tutaki matou ki o maatau kaihoko me o taatau kaihoko, whakawhiti i te mana hou me nga purongo ahumahi.Ko etahi o nga kiritaki hou i tino aro nui ki a maatau hua mole me te koiora, penei i te Proteinase K, Rnase Inhibitor, Bst 2.0 DNA Polymerase, HbA1C, Creatinine reagent.... He aha atu, i korero matou i te tauira mahi tahi hou me o matou hoa kare i tutaki mo nga tau. na te mana o covid-19.

I konei, ka mihi ano matou ki o matou kaihoko me o matou hoa i whakawhiwhia ki a matou te tino whakanui me te whakamana i te wa o te whakaaturanga.

He tino harikoa hoki matou i te nui o te whakanui.Kia hui tatou ki te Medica a te tau 2023.

Whakauru Medica 2022 (2)
Whakauru Medica 2022 (1)

Wā tuku: Tihema-27-2022